Борис Лефтеров

Борис Лефтеров е хотелски управител на The Cliff Hotel Obzor Bay

Стартът, в частният семеен бизнес беше през април 2020. От тогава отговарям за оперативното управление на семейният ни бутиков хотел The Cliff Obzor Bay. Менажирам екип от 35 – 45 души и база от 95 помещения от смесен тип. Хотелът работи от 2009 насам всяко лято, a oт както съм го поел, наблягаме върху създаването на уелнес и лайфстайл събития, в които съчетаваме музика, храна, йога и различни спа терапии.

GUEST RELATIONS EXECUTIVE
HILTON SOFIA
2018 – 2020
След завръщането ми от чужбина, реших да придобия допълнително опит в България и да се адаптирам плавно тук. Започнах като рецепционист и не след дълго бях повишен в позицията Guest Relations Executive. Позицията не беше заемана от никого в продължение на години. Успешно наложих нови стандарти в обслужването на клиенти, подобрих консиерж услугите и повишхме рейтинга в различните платформи.

ОБРАЗОВАНИЕ
LES ROCHES MARBELA
BBA IN INTERNATIONAL HOTEL MANAGEMENT
WITH SPECIALISATION IN SME

През 2014 година започнах първите си стъпки в хотелиерството, като се записах в популярната лондонска Reception Academy. След това, продължих образованието си в Les Roches Marbella, където изкарах над 3 години. Образованието е със сериозен фокус върху оперативната част на хотелиерството и като част от него са 3 шестмесечни стажа в 5 звездни хотели по целият свят. Някои от местата, на които съм работил са The Dylan в Амстердам, The Grand Eastbourne (действащ хотел от 1875 г) в Англия и Verride Palacio Santa Catarina в Лисабон. Бутикови петзвездни хотели, където заемах позицийте HSK Supervisor, Сервитьор и Guest Relations Manager.