Даяна Каназирева

Даяна Каназирева е директор “Проектно развитие” в OKOL Lake Park

Тя е родена в гр. Самоков през 1986 г. Завършва средно образование в родния си град и висше образование в София – в Университета за национално и световно стопанство със специалност Икономика на туризма.

Започва да работи в Маркан – водеща строителна българска компания, през 2009г., като Мениджър по качеството, вътрешен одитор на Интегрираната система по качество, околна среда, здраве и безопасност при работа, проектов ръководител на внедряването на ERP, мениджър на сертифицирането на проектите по BREEAM и LEED.

През учебната 2015/2016 година е Административен директор на American English Academy, интернационално училище в София, част от Маркан Холдинг.

От 2012г. оглавява Д.Тръст – компанията, специализирана в проектовото развитие на новите инвестиционни проекти в Маркан Холдинг.

Понастоящем е Директор Проектово развитие, Маркетинг и Продажби на OKOL Lake Park – проект за най-голямата Golf & Residential Community в България, обхващащ площ от 3 000 дка пространство за активен живот и почивка, което обединява голф игрище, 5-звезден хотел, център с множество допълнителни елементи и удобства, семейни жилища и ваканционни имоти.