Емили Антонова

Емили Антонова е мениджър “Продажби и събития” в Гранд Хотел Милениум София.

Тя е завършила с отличие бакалавърска степен по „Международен хотелиерски мениджмънт“ от университета NHL в Холандия. Освен практическата насоченост в университета тя има завършена специализация по програма за обмен Еразъм в Университета в Севиля, Испания по „Счетоводство и финансов анализ в хотелиерството“. Финансовите си умения/познания затвърждава и с магистърска степен „Финанси“ от Нов Български Университет през 2013г.

Има 10 годишен опит в хотелиерството, като началото е поставено в емблематичния за събитийния бизнес хотел в Барселона, Испания – Hotel Arts, който е част от The Ritz Carlton Hotel Group. След натрупан 3 годишен опит в отдел „Събития и външен кетъринг“ през 2012 година тя се завръща обратно в България, където започва работа като специалист Продажби и Събития в един от групата хотели на „София Хотелс Мениджънт“ – Сентръл Парк Хотел София. През 2013г. става част от екипа на друг хотел от групата – емблематичния за София 5-звезден Гранд Хотел София до 2020г, когато е промотирана в Мениджър Събития и Продажби в новооткрития и знаков Гранд Хотел Милениум София.

С впечатляващи организационни умения и внимание към детайла, Емили Антонова работи по планирането на събития и мероприятия на най-високо равнище. Освен мащабни корпоративни събития на международни компании като Google, Amazon, Spotify и Ryanair, Емили Антонова е организирала и конференции от национално и международно значение като NATO International Conference 2016, European Communities Trade Mark Association Annual Conference – ECTA 2017 и много други.