Генадий Воробьов

Генадий Воробьов е съосновател и управител на Netpeak Bulgaria.

От 2008 година съм в дигиталния бранш. В Netpeak участвам в построяване на бизнес процесите на агенцията, реализация на маркетинг стратегии на ключови клиенти и на такива с потенциал и развитие на партньорската програма. Сертифициран Google Analytics и Google Ads специалист. Преподавател и автор на редица курсове в Softuni Digital, организирам ежегодната конференция Online Advertising, журирам уеб конкурси в България, презентирам на конференции в България и чужбина.

Имам голямо семейство, обичам да тичам.

През 2020 се запалих по идеята на фондацията “Възраждане на българските села” и започнахме да оборудваме компютърни стаи в селата на бесарабските българи.

През 2021 станах партньор в calltracking платформа Ringostat Bulgaria за да направим дигитална трансформация в анализа на продажбите случващите с телефонни обаждания.

Netpeak е резултатно ориентирана дигитална агенция с фокус върху SEO и PPC рекламата, основана през 2006, българския клон е създаден през 2014 чрез сливане с Optimization.bg (основана през 2010).

Специализация на агенцията: SEO, PPC, CRM маркетинг, разработка на стратегии, подбиране на инструментите в дигиталния маркетинг и производство на услугата за малък, среден и голям бизнеси.